Hvem er vi?

Om Dj Event

DJ EVENT er stiftet og drevet af Matias Julian Christensen fra Aarhus. En ung mand, der altid sætter kunderne og musikken i højsædet.

Musikstilen er alt, hvad der kan danses til – Klassikere, 80’er, 90’er og 00’erne. Hitsene bliver blandet til en dansevenlig blanding af de bedste hits gennem tiden kombineret med de nyeste hits fra radioen. Gæsterne er altid velkomne til at ønske numre i løbet af aftenen, så den bedste stemning opnås.

Matias har været DJ siden 2011, hvor han siden har opbygget en bred musikviden inden for alle genrer og årtier. Han har siden begyndelsen af 2015 været fast DJ på en af Aarhus’ mange barer, og spiller stadig fast i det aarhusianske natteliv.

HVORFOR VÆLGE OS?

Du skal vælge DJ Event fordi vi tager udgangspunkt i din fest.
Vi sætter os ind i dine ønsker og behov og skræddersyer hele set-uppet samt musikken så det passer til dig.
Hos os har vi ingen standardløsninger, du skal tilpasse dig. Her er din fest, der er i fokus.

Kvalitetsudstyr

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsudsyr fra de bedste mærker på markedet, så festen altid forløber som den skal.

Skræddersyede løsninger

Ingen fester er ens. Det samme gælder spilletid, plads og musiksmag. Derfor skræddersyes alle set-ups, så det passer til jer.

Præcis planlægning

Planlægningen hos os er nem, præcis og hurtig. På denne måde undgår I overraskelser.

VORES HISTORIE

DJ Event blev etableret i 2015 af Matias Julian Christensen. På dette tidspunkt syntes Matias, at der manglede et firma der kunne levere en kvalitetsoplevelse ud over det sædvanlige. Efter oprettelsen har vi spillet til mange forskellige typer af events. Blandt andet kan det nævnes, at vi er fast leverandør til Aarhus Kommunes sidste skoledag for afgangsklasserne. Samtidig har vi været behjælpelige med lydmand og DJ til SPOT Festival i Aarhus. Udover ovenstående har vi hjulpet over 100 private og virksomheder med at få en fantastisk fest efter deres ønske og musiksmag. 

DJ Event ønsker at være den foretrukne leverandør hos både private og professionelle, der ønsker en fest udover det sædvanlige med fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Alle DJ’s der er tilknyttet DJ Event er erfarne DJ’s med mindst 10 års erfaring og et bredt musikkatalog.